Login
GitaarheroLogo

Blog over gitaarlessen en projecten

16-05-2017

Optreden in het concert gebouw

SYZ 4778

Afgelopen donderdag mocht ik met Mundo Park spelen in het concert gebouw. Ik was even een tijdje behoorlijk ziek dus uiteindelijk bleven er nog maar 2 weken over om een set van 1 uur in te studeren. Altijd een mooie uitdaging. Heel erg leuk om weer even op de planken te staan en dan ook nog eens met zulke toffe lui. Tot het volgende optreden. beluister het album van Mundo Park op spotify https://open.spotify.com/album/10pP0jBegz8quXq8ELInki

09-01-2017

Met Guitar Adventure op de radio

IMG 1386

Afgelopen week was ik op BNR Radio om in 1 minuut pitch te vertellen over Guitar Adventure. Guitar Adventure zet serieuze stappen. Er wordt gewerkt aan een website, een logo is in de maak en er wordt vanalles georganiseerd om zoveel mogelijk aandacht te generen. Guitar Adventure zorgt er voor dat gitaar leren spelen leuker wordt door computer spelletjes in te zetten die je kan besturen met de gitaar. Eind februari wordt er een crowdfunding actie georganiseerd. We hopen dan genoeg abonnementen te verkopen zodat Guitar Adventure gemaakt kan worden. Vind je dit een leuk idee, vertel het dan door aan je vrienden en, volg ons op facebook en bekijk alvast onze site voor meer informatie. Dit is een kans waar iedereen wat aan heeft, help eind februari mee om het te realiseren.
Beluister hier het fragment
Facebook
Website

 

22-11-2016

Gitaarles wordt veel leuker in de toekomst

Een super leuk artikel voor een project waarmee ik al een aantal jaren bezig ben. Je hebt waarschijnlijk al eerder wat posts voorbij zien komen op dit blog maar deze gaat weer over GuitarAdventure. Een platform die veel voor gitaarles en gitaar leren spelen kan betekenen.

Leeuwarden Courant Artikel

14-11-2016

Spelen met Mundo Park

Zoals ik al vaker heb gezegt doe ik naast het geven van gitaarles ook af een toe andere projecten en deze wordt ik heel erg blij van.
Ik kreeg gister zomaar een berichtje van Jona of ik volgend jaar een keer met MundoPark wil spelen.
Super leuke tijd gehad en onder andere met hun op Oerol gespeeld. Heel veel zin om nieuwe nummers in te studeren weer eens met ze op de planken te staan.

07-11-2016

Optreden voor je ouders en buren

Ik weet nog wel. Vlak voor de zomer vakantie. De grote...show. Samen spelen, volledige focus, nadenken over de setlist en natuurlijk een beetje zenuwen. Erg confronterend en leuk om te zien. Tegelijk ook leuk voor de buren :) Wil je ook werken aan je gitaar skills en gaan optreden, neem dan gerust een keer contact op voor meer informatie over gitaarles.

IMG 1252

06-10-2016

Stemmen op gehoor

gitaarles van gitaarhero gaat nationaal.
Ik kijk vandaag op youtube en zie dat mijn stemmen op gehoor filmpje al 25041 keer is bekeken. Tegelijk heb ik 42 abonnees. Draag ik toch weer een steentje bij aan de gehoor ontwikkeling van mensen. Als je ook je gehoor wil trainen probeer het filmpje dan een keer en laat je stem apparaatje links liggen. Succes :)

https://www.youtube.com/watch?v=3Y-uaN_ZKHU

26-05-2016

Gitaar liedjes

Afgelopen dinsdag hebben we even wat muziekjes van Douwe Bob onder handen genomen met een aantal leerlingen. Altijd leuk om te zien wanneer een actueel liedje snel wordt opgepakt door de leerlingen. Soort van #trots denk ik :)
Zoek je ook gitaarles,  neem dan contact met me op of snuffel nog even verder op de site.

30-04-2016

Teaser van de eerste minigame voor de GuitarAdventure community

Er wordt hard gewerkt aan de eerste minigame. Binnenkort beginne we met testen wat leerlingen er van vinden en hoe goed ze er van leren. Gitaarles wordt een meer interactief en sociaal proces.

21-03-2016

Eerste schets van mini game

Helaas is de samenwerking met het Friesland collegen stuk gelopen maar we gaan door.

De minor game design is begonnen met een eerste mini game voor GuitarAdventure. Een platform die gitaar leren spelen veel leuker kan maken. Hieronder een van de eerste schetsen. Een Aap Die Geen Bananen Eet. Het lijkt wel een discussie. Gitaarles revolutie gaat door :)

Aap in discussie

17-09-2015

TEDx

Naast gitaarles ben ik ook af en toe actief met andere leuke projecten.
Het animatie filmpje wat BeeldKrullend heeft gemaakt voor TEDx friesland en waar ik de geluids FX voor heb gemaakt waren vandaag online te zien. Je kon dit bekijken via de life stream op de TEDx website http://www.tedx.frl/

Wanneer alle filmpjes definitief online staan zal ik de links hier plaatsen

26-08-2015

Eerste ontwikkeling van spelletjes

Gister was de eerste meeting met 2e jaars studenten van het Friesland college game design. Met een groepje van 6 man gaan we aan de slag om games te ontwikkelen voor het GuitarMaster platform. Super leuk om ideeën uit te wisselen en eindelijk de eerste stappen te kunnen zetten voor de games. Nog maar even en gemotiveerd gitaar leren spelen wordt een stuk gemakkelijker. De revolutie van gitaarles :)

13-02-2015

Grote audio klus

Naast het geven van gitaarles ben ik onderanderen actief met muziek produceren en monteren.
Afgelopen maanden ben ik bezig geweest met de montage van muziek en geluidseffecten voor filmpjes van Fiets and Facts.

Dit betekend passende muziek uitzoeken die matched bij de uitstraling van de animaties maar ook geluid FX toevoegen, voor een extra dimensie.
Bekijk alle fimpje op http://fietsenfacts.nl 

ROF Logo 

10-10-2014

Kampvuur spelen

En dan zit je zomaar op een vrijdag avond bij het Nannewiid te spelen bij een kampvuur.

Erg gezellig, Weer veel liedjes gespeeld die ik niet kende :)
Wil je ook gitaarles in Oudehaske of Leeuwarden neem dan gerust een keer contact met me op

 

image

03-10-2014

Laatse workshop op It Hasker plak

Vandaag was alweer de laatste workshop op It Haskerplak. Elke workshop werd weer beter en hoe cliche het ook moge zijn, de laatste was inderdaad het best. Het voelt eigenlijk wel een beetje raar om nu weg te gaan heel bijzonder om zo'n grote groep in 1x gitaarles te geven. Als bedankje kwamen 2 leerlingen zomaar de workshop binnen vallen, ze hadden een rap voor me geschreven waarin ze me namens de hele school bedankten. Super lief. Zoe

Dankje wel.

Workshop

26-09-2014

Vandaag een workshop gegeven

Dit was alweer de derde workshop die ik heb gegeven op "t Haskerplak in Oudehaske. Elke keer wordt de workshop beter maar volgende week is alweer de laatste keer. Leuk om de kinderen wat bij te brengen op de gitaar en samen een liedje te spelen. Wie weet zijn er een aantal genoeg gemotiveerd om gitaarles te nemen. We will rock you.

12-08-2014

Workshop voorbereidingen

Afgelopen vakantie druk bezig geweest met de voorbereidingen van een workshop die ik ga geven op de basis school 't Haskerplak in Oudehaske. Mooie schatkaart gemaakt en nu een presentatie voorbereiden met lekker veel interactie voor die kids. Een bijzonder algemene gitaarles

 Opdracht Kaart3

11-08-2014

Van de hak op de tak met Durk

Durk Kornelis vroeg mij of ik hem kon helpen met het maken van een Jingle voor zijn radio programma "Van de hak op de tak met Durk". Wekelijks zet hij een leuk programma in elkaar en streamt dit elke maandag vanaf 19:00 via radio VFM. Je kan de stream vinden door te klikken op onderstaande link.
http://www.radio-vfm.eu/

Vanwege mijn Stage bij Soundbase waar ik de nodige jingles voorbij heb horen komen en af en toe heb mee geholpen, wou ik wel eens kijken wat ik voor Durk kon betekenen. Naast het geven van gitaarles maak ik af en toe een jingle :)

Van de hak op de tak met Durk

Artiest: Pieter de Jong

Van de hak op de tak met Durk